De Mileugroep Spijkenisse organiseert hele leuke excursies en wandelingen. Zo gingen wij afgelopen weekend mee met een vleermuizentocht in het Mallebos. We zagen twee soorten vleermuizen en nog leuker; we konden ze ook horen communiceren via ultrasoon geluid via de batdetector. Heel erg leuk, leerzaam en spannend!! We gaan zeker nog een keer mee!


Michael van Gerwen laat zich vanavond natuurlijk niet gek maken!!

Michael van Gerwen

Vanavond zitten we natuurlijk weer klaar voor de finale van het Ladbrokes PDC WK Darts! The Bold vs. The Beautiful, ofwel onze kale landgenoot Michael van Gerwen tegen de altijd bond gekleurde verrassing van het toernooi; Snake Bite - Peter Wright. Spannend want deze snake is tot nu toe zeer giftig gebleken en is boven zichzelf uitgestegen. Michael is na het wegvallen van de no 1 geplaatste Phil Taylor favoriet en dat is altijd lastig... Maar ik reken op een Hollandse overwinning vanavond!!

Klik voor groter

Onderweg naar de winkel zojuist, was er net een nest met jonge kouwtjes uitgevlogen, wat een geluid maakt dat! Maar helaas, niet alle jonge beestjes redden zo'n gewaagde sprong. Dit kouwtje lag op de stoep in een beetje vreemde houding. Het lijkt erop dat het beessie zijn vleugel heeft gebroken. Ook als ik hem voorzichtig een duwtje gaf, kon het beest zich niet verplaatsen. Maar ja, da's de natuur hè; even vliegen en dan eindigen als kattenvoer...
KLik voor groter

Oké, dus de plofkip hebben ze nu succesvol uitgebannen, maar wat doen we met de plof-aardbeien? Kijk, en daar hoor je niemand over! We worden afgeleid met mafia praktijken rondom smakelijk paardenvlees en foute eieren. Vandaag hoorde ik zelfs over ezel- en buffelvlees dat in Zuid Afrika in vleesproducten wordt gebruikt in plaats van rund. Ik zeg je, het rund heeft zijn langste tijd gehad, we moeten buffel, ezel en paard hebben! Ik heb helemaal niets tegen een McBuffel of een mals Pony lapje. En de moslims maar denken dat hun eten gewoon nog steeds wél geit, kip of schaap is. En dan ook nog eens halal! Nou, als er dus vleesfraude bestaat, dan geldt dat ook voor de moslim-scene. Deze hele toestand kan zomaar leiden tot rellen en opstand, want het vlees is zwak... Vroeger, toen had je worstjes op je borstjes en had je Meat-Loaf, en dan wist je wat je kreeg! Tijden veranderen... Maar wat gaan we doen aan die plof aardbeien? Wij hebben ze zojuist lekker met een toef slagroom opgegeten!
Klik voor groter

Soms is er geen tijd om weg te klikken...

Klik voor groter

Best cool van binnen, zo'n Canon IXUS Camera!

Helaas zit er aanslag op de lens aan de binnenkant (!) waardoor je ingezoomd vlekken op het beeld ziet. Balen, en helaas mocht deze operatie niet baten. Ik kan dus niet binnen in de lens komen om het schoon te krijgen. Na veel gepier zit de camera weer in zijn behuizing.

Zeker als je geen gloednieuwe auto hebt, zoals velen, ben je ieder jaar weer blij als je wagen zonder al teveel kosten door de APK keuring komt. Dus als je eenmaal de keuringspapieren van de RDW in handen hebt weet je dat je weer een jaartje door kan! Maar een overijverige ambtenaar blijkt te hebben bedacht dat er altijd mensen zijn die niet accoord gaan met de GOEDkeuring van hun auto. In dat geval kun je dus blijkbaar stappen ondernemen en om een herkeuring vragen. Tegen kosten weliswaar, maar dan heb je ook wat! Wat een sukkels zeg!

Klik voor groter

Klik voor groter en meer

De Franse politie arresteerde een Chinees echtpaar dat 1,8 miljoen euro vervoerde in
contanten. Het geld was verborgen in de autostoelen. Klik op de afbeelding voor meer...

Musée des Artistes in Vianden - Luxemburg

Klik voor groter

Een vervallen aanblik gaf dit niet meer geopende museum in Vianden. Wél met een coole motor ervoor. Wat ons opviel tijdens ons bezoekje aan Vianden deze zomer was het grote aantal vervallen panden in het mooie plaatsje. Er lijkt duidelijk geen geld te zijn om e.e.a. goed te onderhouden, te verkopen en dan weer mooi op te knappen. Wel jammer hoor.

Klik voor groterKlik voor groter

Iets Vinden?


XOOX.NL Google

laatste 10 bemoeials

Barbara.Kloosterman (Afvallen met pillen):
Hun belangrijkste voordeel is de eigenschappen die beschermen tegen vochtverlies, zel...

Elbert (ZyXEL Online Poort forwarden):
He Twent, Even een vraagje, ik probeer dit in te stellen voor een ip camera, maar ho...

tracy (Goddelijke Fee):
marjan, zou ik je misschien een paar kleine vragen mogen stellen over deze vrouw ivm ...

Rene (ZyXEL Online Poort forwarden):
@Twent: Deze oplossing heeft Erik uiteindelijk ook gekozen en werkt perfect!

Twent (ZyXEL Online Poort forwarden):
Dit lijkt mij geen goede oplossing omdat de server PC nu via elke willekeurige poort ...

Erik (Ongeloofwaardige X-Files ):
Ik moet hem nog gaan kijken maar dat voorspelt niet veel goeds... Gelukkig is the Wal...

Robert (Ongeloofwaardige X-Files ):
De volgende genaamd "trashman" is al niet veel beter,,,,

Marten (Pozzebokken):
Er is een Duitse versie van de Pozzebokken op de markt verschenen. Die Wabobbels !

Marjan (Goddelijke Fee):
Dit wijf spoort van geen kanten!!! Zij heeft mijn moeder gehersenspoeld. Zieke geest!...

Erik (Het Platenpaleis (BNN)):
Jazeker, heel gaaf! We hebben je gemist Rene!!

categorieen


linktips

Klik voor MashUp video'sKlik voor jouw daghoroscoop

RamStierTweelingenKreeft

LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen

BoogschutterSteenbokWatermanVissenTrek een tarotkaart
Wat heeft de tarot jou
vandaag te bieden? Klik
op de kaart voor jouw
kaart van de dag.


Klik hier voor de buienradarEn hier voor blikseminslagenActieve orkanen vind je hier:

Hulpdiensten afluisteren:
archief

MaDiWoDoVrZaZo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31