Klik voor groter en meerDeze zomer ontdekten imkers in de omgeving van Ribeauville, in het noordoosten van Frankrijk, dat de honing van hun bijen een vreemde kleur had. Onderzoek heeft nu uitgewezen dat de bijen waarschijnlijk hebben gesnoept van M&M-afval van een Marsfabriek. Dat werd in een biogasinstallatie in het gebied verwerkt. Biogasfabriek Agrivalor ontdekte het verband tussen de fabriek en de vreemd gekleurde honing ongeveer tegelijkertijd als de imkers. Daarop werden de containers met M&M-afval gereinigd. De snoepresten worden vanaf nu overdekt bewaard. De vreemd gekleurde honing is volgens de bijenhouders onverkoopbaar. Dat is een extra slag voor de imkers. De afgelopen jaren hebben zij namelijk te maken met een mysterieuze bijensterfte. Bron: AD.nl.
In afwachting van het onweer van vanavond! Hier in Spijkenisse is alles nog rustig.

Klik voor groter

Om alles bij extreem weer en onweer goed in de gaten te houden is het een aanrader om eens op Onweer Online te kijken. Ik hoop op spektakel al lijkt de heftigheid nu een beetje
af te nemen boven België... Dat zou wel heel erg jammer zijn! Laat de bui maar komen!

Pinguin back slapDat pinguins soms brute beestjes zijn, dat hadden we al wel een beetje door, maar nu dit:

Wetenschappelijk onderzoek naar het seksueel gedrag van pinguïns is pas een eeuw later naar buiten gebracht omdat de onderzoeker te geschokt was over wat hij bij de pinguïns had gezien. Hij ontdekte dat pinguïnmannetjes verdorven waren als het ging om seks. Ze gedroegen zich als hooligans en hadden seks met dode vrouwtjes. Ook seksuele dwang en het seksueel misbruik van kuikens kwamen voor. Bron: Nu.nl. Eerder las ik al dat naast de genoemde necrofilie en pedofilie, ook homoseksualiteit onder pinguins voorkomt.
SPANNEND:

Nederland krijgt donderdag te maken met zware onweersbuien, nadat het eerder op de dag warm en klam is. In de loop van de dag krijgt het land te maken met zware onweersbuien met kans op hagel en zware windstoten. Alleen het noordwesten blijft mogelijk buiten schot. De onweersbuien zijn vermoedelijk het hevigst in de tweede helft van de middag en het begin van de avond. Bron: Fok.nl.

Geweld is niet goed, voor niemand! En nu lees ik dat kinderen die in aanraking zijn geweest met geweld of hevig gepest zijn, daarvan sporen zichtbaar worden in het DNA. De structuur van de DNA lijkt sneller te verouderen waardoor een verhoogde kans ontstaat op allerlei chronische ziektes. Even verderop lees ik dat cocaïnegebruik ook zorgt voor veroudering, maar dan van de hersenen. De grootste schade wordt aangericht in de prefrontale en de temporale cortex. Die gebieden zijn betrokken bij concentratie, het maken van beslissingen, zelfregulatie en geheugen. Vaak zie je dat kinderen die zijn gepest of veel geweld hebben meegemaakt, later in hun volwassen leven zelf in de problemen komen. Een groep richt het naar buiten en zal zelf geweld gaan gebruiken, mogelijk ook drugs, hetgeen het gedrag zal versterken. Ofwel de opgelopen kwetsuren richten zich naar binnen en raakt men depressief, waarbij drugsgebruik soms ook kan dienen als een vorm van zelfmedicatie. Beide varianten zijn dus op verschillende manieren destructief. Gelukkig zijn er ook relativerende geluiden...
Inwoners van het Oostenrijkse dorp Fucking gaan stemmen over het veranderen van hun plaatsnaam. De nogal opmerkelijke naam van het dorp met 100 inwoners werd tijdens de 2e Wereldoorlog ontdekt door Amerikaanse mariniers. Sindsdien wordt Fucking geteisterd door toeristen. In totaal is voor meer dan 15.000 euro aan plaatsnaamborden gestolen. Veel inwoners hopen dat de naam gewijzigd wordt naar Fugging, de spelling van het dorp in de zestiende eeuw. Bron: Nu.nl.
BangameisjesErwin Kroll legt uit waar zijn depressie is ontstaan...

Klik voor groterActiegroep 11stedenzout wil koste wat kost voorkomen dat dit jaar de Elfstedentocht wordt verreden. Zij zijn dan ook druk bezig het ijs te saboteren. Vanmiddag kondigden zij aan zout te strooien onder diverse bruggen. Via Twitter: "Er is niks mis met de Elfstedentocht, maar de commerciële rompslomp er omheen is het probleem. De Elfstedentocht wordt compleet gehypet door de complete Nederlandse pers!" Bron: Fok.nl.

Wat is dit nou weer voor een not-coole actie? Heel Friesland is gebroederlijk het ijs aan het schoonvegen, er worden nu ijstransplantaties en complete bypasses uitgevoerd en dan wil een groepje mediageile klootzakjes de boel saboteren omdat de Elfstedentocht zo commercieel is? Ik hoop dat
dit een HOAX is en anders hoop ik dat ze in hun zelfgemaakte wak zakken en vastvriezen vannacht! Dat moet toch lukken bij temperaturen van rond de -18 !!
Klik voor de siteTijdens het testen van een nieuwe achtbaan in het Britse Thorpepark zijn bij verschillende dummy's ledematen afgerukt. De achtbaan 'The Swarm' zal om deze reden nog niet opengesteld worden voor het publiek. Deze enge achtbaan zou voor de échte waaghalzen moeten zijn. Echter nu, anderhalve maand voor de opening blijkt deze veel te gevaarlijk te zijn. Tijdens een testrit met dummy's raakten zij de constructie van de achtbaan in plaats van deze te ontwijken, hierdoor vlogen de ledematen in het rond. Het park is nu genoodzaakt drastische maatregelen te nemen. Ook zou het park de ontwerpers van 'The Swarm' hebben terugge- roepen. "Wij zoeken met nieuwe attracties de absolute grens op, omdat de klanten dit van ons 'eisen'", aldus de directeur van het themapark. Bron: Fok.nl

Is dit nou écht of gewoon een hele goede publiciteitsstunt voor een enge thrillride??

Iets Vinden?


XOOX.NL Google

laatste 10 bemoeials

Barbara.Kloosterman (Afvallen met pillen):
Hun belangrijkste voordeel is de eigenschappen die beschermen tegen vochtverlies, zel...

Elbert (ZyXEL Online Poort forwarden):
He Twent, Even een vraagje, ik probeer dit in te stellen voor een ip camera, maar ho...

tracy (Goddelijke Fee):
marjan, zou ik je misschien een paar kleine vragen mogen stellen over deze vrouw ivm ...

Rene (ZyXEL Online Poort forwarden):
@Twent: Deze oplossing heeft Erik uiteindelijk ook gekozen en werkt perfect!

Twent (ZyXEL Online Poort forwarden):
Dit lijkt mij geen goede oplossing omdat de server PC nu via elke willekeurige poort ...

Erik (Ongeloofwaardige X-Files ):
Ik moet hem nog gaan kijken maar dat voorspelt niet veel goeds... Gelukkig is the Wal...

Robert (Ongeloofwaardige X-Files ):
De volgende genaamd "trashman" is al niet veel beter,,,,

Marten (Pozzebokken):
Er is een Duitse versie van de Pozzebokken op de markt verschenen. Die Wabobbels !

Marjan (Goddelijke Fee):
Dit wijf spoort van geen kanten!!! Zij heeft mijn moeder gehersenspoeld. Zieke geest!...

Erik (Het Platenpaleis (BNN)):
Jazeker, heel gaaf! We hebben je gemist Rene!!

categorieen


linktips

Klik voor MashUp video'sKlik voor jouw daghoroscoop

RamStierTweelingenKreeft

LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen

BoogschutterSteenbokWatermanVissenTrek een tarotkaart
Wat heeft de tarot jou
vandaag te bieden? Klik
op de kaart voor jouw
kaart van de dag.


Klik hier voor de buienradarEn hier voor blikseminslagenActieve orkanen vind je hier:

Hulpdiensten afluisteren:
archief

MaDiWoDoVrZaZo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31