Je krijgt nog de uitslag van de november editie van onze Intro-Quizz. En weer is er een nieuw record als het gaat om het aantal deelnemers, maar liefst 89 kandidaten stuurden zijn of haar antwoorden in. Bedankt daarvoor! De top 5 vermelden we zoals gebruikelijk ook weer:
  1. Patilla 30
  2. Maarten & Jacco 30
  3. Hilco en Frans 30
  4. Peggy Mommers 30
  5. Johan Janssen 30
En naast deze 5 mensen wisten ook de Intro-Skenners alle 15 fragmenten goed te beantwoorden, gefeliciteerd allemaal en in het bijzonder Patilla, omdat hij de eerste was die inzond is hij gelijk ook de maandwinaar. De rest van de scores vind je hier.

Fragmenten 9 en 14 werden met 89,3% het meest geraden en fragment 3 en 12 met 27% het slechtst, je kunt het hier nakijken. Bij fragment 2 heb ik zowel René Froger als Doug Ashdown (het origineel) goedgekeurd omdat het verschil bijna niet te horen is tussen deze 2 fragmenten. En bij Fragment 3 kwamen meerder oplossingen binnen die ik in eerste instantie fout rekende. Later ben ik eens gaan googlen omdat er steeds meer volgens mij "foute" antwoorden binnen kwamen. Toen bleek dus dat de Dutch Rhythm Steel & Show Band ook bekend was onder de naam de Trinidad Oil Company en hun liedje January, February bleek ook nog eens onder de title de Calendar song verkocht te zijn. Ook las ik dat zij iets met Boney M van doen hadden. Daarom heb ik later deze antwoorden allemaal aangepast en nu dus wel goedgerekend.

Er waren de afgelopen maand 12 Nieuwe kandidaten, wij heten van harte welkom: Gerard de Veen 20, Carlo 19, René Terlouw 18, Bart 16, Anne 13, Evelien de Meulemeester 13, Bjorn 12, Jurgen Verscheure 12, Bart Blokzijl 11, Ilonka 9, Teigerin 6 en Viktor 0 punten.

De nieuwe en tevens laatste Intro-Quizz van 2006 staat alweer een week online, op 1 januari weten we wie de jaarwinnaar is geworden. Benieuwd of Johan Janssen voor de 3e keer winnaar wordt of dat Peggy Mommers hem kan inhalen. De laatste quizz heeft alleen jaren 90 intro's omdat Robin de Groot dat vorige maand voorstelde. Mocht je ook een verzoek voor een quizz hebben laat dat dan even weten.

Veel succes als je mee gaat doen.
Iets Vinden?


XOOX.NL Google

laatste 10 bemoeials

Barbara.Kloosterman (Afvallen met pillen):
Hun belangrijkste voordeel is de eigenschappen die beschermen tegen vochtverlies, zel...

Elbert (ZyXEL Online Poort forwarden):
He Twent, Even een vraagje, ik probeer dit in te stellen voor een ip camera, maar ho...

tracy (Goddelijke Fee):
marjan, zou ik je misschien een paar kleine vragen mogen stellen over deze vrouw ivm ...

Rene (ZyXEL Online Poort forwarden):
@Twent: Deze oplossing heeft Erik uiteindelijk ook gekozen en werkt perfect!

Twent (ZyXEL Online Poort forwarden):
Dit lijkt mij geen goede oplossing omdat de server PC nu via elke willekeurige poort ...

Erik (Ongeloofwaardige X-Files ):
Ik moet hem nog gaan kijken maar dat voorspelt niet veel goeds... Gelukkig is the Wal...

Robert (Ongeloofwaardige X-Files ):
De volgende genaamd "trashman" is al niet veel beter,,,,

Marten (Pozzebokken):
Er is een Duitse versie van de Pozzebokken op de markt verschenen. Die Wabobbels !

Marjan (Goddelijke Fee):
Dit wijf spoort van geen kanten!!! Zij heeft mijn moeder gehersenspoeld. Zieke geest!...

Erik (Het Platenpaleis (BNN)):
Jazeker, heel gaaf! We hebben je gemist Rene!!

categorieen


linktips

Klik voor MashUp video'sKlik voor jouw daghoroscoop

RamStierTweelingenKreeft

LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen

BoogschutterSteenbokWatermanVissenTrek een tarotkaart
Wat heeft de tarot jou
vandaag te bieden? Klik
op de kaart voor jouw
kaart van de dag.


Klik hier voor de buienradarEn hier voor blikseminslagenActieve orkanen vind je hier:

Hulpdiensten afluisteren:
archief

MaDiWoDoVrZaZo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31