En dan wordt het nu de hoogste tijd voor de uitslag van de Intro-Quizz van december en tevens de jaaruitslag van 2006.

Het was een moeilijke quizz gezien het geringe aantal deelnemers van 61, bijna 30 minder dan in november toen er nog 89 kandidaten meededen. Dit is de top 5 van december:

 1. Frans van Dun 30
 2. Peggy Mommers 30
 3. Hilco en Frans 30
 4. Johan Janssen 30
 5. Roel Regelink 28
Ondanks de moeilijkheidsgraad toch nog 4 kandidaten die alles foutloos wisten te benoemen. Frans stuurde zijn oplossingen het snelst in en is daarmee de maandwinnaar van december. Gefeliciteerd! Hier staat de complete ranglijst.

Van alle fragmenten bleek Marco Borsato met de bestemming (fragment 3) het gemakkelijkst te raden, ruim 82% had dit goed, fragment 6 (East Side Beat - Ride like the wind) werd met net 16% het minst geraden. Dat was wat mij betreft ook volgens verwachting, maar naast fragment 6 schatte ik ook dat fragment 1 door maar weinig mensen zou worden geraden, het fragment werd zeker niet als beste geraden maar er waren nog wel 5 andere fragmenten die blijkbaar nog moeilijker waren. Details vind je hier.

In December deden 8 nieuwe kandidaten mee, te weten: Lieke, Gino Heyerick, Boo-Anco, Didier Pollet, Vervisch Mike, Lenny Kooken, Rebekka de Boer en Eddy Takkenkamp, welkom allemaal!

En dan is het 2007 en hebben we er weer een jaar Intro-Quizzen opzitten. Ik ga hier niet een uitgebreide statische samenvatting geven want daar heb ik helemaal geen zin in , zo'n overzicht kan iedereen zelf wel uit de scoresheet halen. We kijken alleen naar de ranglijst en we zien dat we in 2006 voor het 3e achtereenvolgende jaar dezelfde jaarwinnaar hebben en dat is natuurlijk een hele prestatie! Hier vind je de hele lijst, dit is de top 10 over 2006:

 1. (1) Johan Janssen 360
 2. (--) Peggy Mommers 357
 3. (--) Hilco en Frans 354
 4. (44) Frans van Dun 350
 5. (3) Intro-Skenners 344
 6. (13) Roel Regelink 334
 7. (21) Eric Westerop 329
 8. (5) Gerard van de Water 299
 9. (2) MusicFreak 298
 10. (9) Esther Bouwens 295
Johan wint wederom de eerste prijs (daarover zo meer), hij wist dit jaar alle 180 fragmenten goed te raden. Dan ben je echt goed!. Peggy Mommers, die dit jaar voor het eerst meedeed, deed het ook niet slecht, slechts 3 punten minder (1 fragment en 1 titel fout) en dus op de 2e plaats. Ook nieuw dit jaar waren Hilco en Frans, zij wisten 3 fragmenten niet en hebben daardoor 354 punten en zijn als derde geeindigd. Zowel Peggy als Hilco en Frans struikelden over het nummer 'Bring it all back' van S Club Seven uit de cijfers quizz van april.

Ik hoop dat het in 2007 weer zo spannend wordt en misschien wordt het wel een gelijke stand en moet de winnaar het hebben van het op tijd inzenden van de antwoorden waardoor je net iets hoger eindigt.

We hebben dit keer besloten om de jaarwinnaar ook echt een prijs toe te kennen. Daarvoor komen de inkomsten van onze google-ads mooi van pas. Daar zijn we een jaar geleden mee begonnen en krijgen binnenkort onze eerste cheque en dus krijgt Johan een kadobon van 50 Euro! Volgend jaar hopen we een nog iets grotere prijs te kunnen weggeven, ik zit te denken aan een MP3-speler van het merk iAudio of iRiver die toch vaak als beste uit de diverse testen komen. Ik kan hier nog niets met zekerheid over zeggen maar als er geen veranderingen optreden met de google-ads denk ik dat dit wel een haalbare kaart is.

Dan de eerste Intro-Quizz van het nieuwe jaar, die staat volledig in het teken van de jaarwisseling. Blijkbaar is ie wederom moeilijk omdat we vandaag pas de eerste inzending hebben gehad met alle 15 fragmenten correct en dat gaat normaal gesproken wel sneller. Als je mee wilt doen kun je hier klikken.

Veel succes!
Iets Vinden?


XOOX.NL Google

laatste 10 bemoeials

Barbara.Kloosterman (Afvallen met pillen):
Hun belangrijkste voordeel is de eigenschappen die beschermen tegen vochtverlies, zel...

Elbert (ZyXEL Online Poort forwarden):
He Twent, Even een vraagje, ik probeer dit in te stellen voor een ip camera, maar ho...

tracy (Goddelijke Fee):
marjan, zou ik je misschien een paar kleine vragen mogen stellen over deze vrouw ivm ...

Rene (ZyXEL Online Poort forwarden):
@Twent: Deze oplossing heeft Erik uiteindelijk ook gekozen en werkt perfect!

Twent (ZyXEL Online Poort forwarden):
Dit lijkt mij geen goede oplossing omdat de server PC nu via elke willekeurige poort ...

Erik (Ongeloofwaardige X-Files ):
Ik moet hem nog gaan kijken maar dat voorspelt niet veel goeds... Gelukkig is the Wal...

Robert (Ongeloofwaardige X-Files ):
De volgende genaamd "trashman" is al niet veel beter,,,,

Marten (Pozzebokken):
Er is een Duitse versie van de Pozzebokken op de markt verschenen. Die Wabobbels !

Marjan (Goddelijke Fee):
Dit wijf spoort van geen kanten!!! Zij heeft mijn moeder gehersenspoeld. Zieke geest!...

Erik (Het Platenpaleis (BNN)):
Jazeker, heel gaaf! We hebben je gemist Rene!!

categorieen


linktips

Klik voor MashUp video'sKlik voor jouw daghoroscoop

RamStierTweelingenKreeft

LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen

BoogschutterSteenbokWatermanVissenTrek een tarotkaart
Wat heeft de tarot jou
vandaag te bieden? Klik
op de kaart voor jouw
kaart van de dag.


Klik hier voor de buienradarEn hier voor blikseminslagenActieve orkanen vind je hier:

Hulpdiensten afluisteren:
archief

MaDiWoDoVrZaZo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31