Ik weet het, ik ben er veels te laat mee, we zijn alweer bijna aan het eind van de maand januari 2009 en toch wil ik het nog even hebben over het jaar 2008. Je hebt van ons nog niet officieel te horen gekregen wat de eindstand is geworden van vorig jaar.

De echte die-hards hebben de eind-uitslag natuurlijk allang gezien via de scoresheet op onze site maar voor degene die dat nog niet hebben gezien volgt hier de top 5 over het jaar 2008:

  1. Intro-Skenners 360
  2. Johan Janssen 358
  3. Frits van Tiscali 355
  4. Eric & Sebas 355
  5. Patilla 352
En daarmee feliciteren we de Intro-Skenners die net als vorig jaar op de eerste plaats zijn geeindigd. De 360 punten geeft aan dat zij alle 180 fragmenten foutloos wisten te benoemen, dat is niet uniek want Johan Janssen deed dit al een keer eerder in 2006.

Diezelfde Johan Janssen staat nu in het 5-jarige bestaan van onze Quizz ook voor de 5e keer in de bovenste regionen van de jaaruitslag. In 2004, 2005 en 2006 was hij de winnaar, in 2007 en nu ook in 2008 eindigde hij op de 2e plaats.

Net als in 2006 en 2007 hebben we ook dit jaar dankzij onze vrienden van Google (-ads) wat geld bij elkaar kunnen sparen voor een leuke prijs. Al eerder heb ik aangegeven in de nieuwsbrieven dat je maar 1 keer een prijs kunt winnen met de Quizz. Johan Janssen won in 2006 een kadobon van 50 Euro en de Intro-Skenners wonnen in 2007 een kadobon van 100 Euro die ze gebruikt hebben om een mediaspeler aan te schaffen, vandaar dat de prijs dit jaar naar de nummer 3 gaat en dat is Frits van Tiscali.

Hij heeft net als Eric & Sebas het afgelopen jaar 355 punten behaald maar zoals je kunt lezen in de linkerkolom naast de quizz kijken we bij een gelijke score naar wie er het eerst heeft ingezonden. Frits was 7 keer het eerst met inzenden en Eric & Sebas waren 5 keer eerder en dus komt Frits hoger te staan en als winnaar van de prijs uit de bus.

Het moeilijkste fragment van 2008 zat in de Quizz van de maanden juli en december; Voor beide maanden was dat fragment 12, respectievelijk Demis - Ga dan, deze eendagsvlieg kwam tot nummer 8 in de nederlandse top 40 van april 1996, en Jermaine Jackson - Daddy's home, de eerste van in totaal 5 top 40 hits van deze zanger uit de bekende Jackson familie stond ook op nummer 8 maar dan in april 1973. Beide fragmenten werden door 10,7% van de kandidaten goed geraden.

Het makkelijkste fragment van 2008 zat in de quizz van de maand augustus, het ging hier om fragment 4: Youssou N'Dour & Neneh Cherry - 7 seconds, deze plaat haalde net niet de nummer 1 positie maar bleef staan op 2 in de top 40 van juni 1994. Dit fragment werd door 98,9% van de kandidaten goed geraden.

Augustus was tevens de Quizz waarin we de meeste inzendingen binnenkregen, nl 95. Slechts 56 inzendingen kregen we binnen voor de Quizz van december.

In 2008 hebben exact 100 nieuwe kandidaten meegedaan aan de Quizz waardoor er in totaal al meer dan 500 kandidaten in ons bestand staan dat we hebben opgebouwd sinds 2004.

Ik dank iedereen voor zijn of haar deelname aan de Quizz het afgelopen jaar en hopen dat jullie in dit jaar ook allemaal weer mee gaan doen.

In 2009 gaan we uiteraard weer voor het 6e jaar vrolijk verder met onze Intro-Quizz. Ook nu, aan het begin van het jaar, heb ik nog geen enkel zicht op een eventuele prijs voor het komende jaar. Dit is weer volledig afhankelijk van de inkomsten uit de Google advertenties. Rond oktober kunnen we je daar meer over melden. We willen wel de regel veranderen dat je maar 1 keer een prijs kunt winnen, dit willen we veranderen in 1 keer per 3 jaar. Daardoor zou Johan Janssen weer meedoen voor een prijs aan het eind van dit jaar, als er dan tenminste een prijs is.

Antwoorden voor de Quizz van januari kunnen nog tot 31 januari 24.00 uur ingezonden worden. We hebben tot nu toe al bijna 60 inzendingen mogen ontvangen en daartussen zitten ook weer heel veel nieuwe kandidaten, die wil ik via deze weg van harte welkom heten bij de XOOX.NL Intro-Quizz.

Je vind de Quizz op de vertrouwde pagina.

Succes!


:: bemoeienissen

Er zijn nog geen bemoeials nav dit artikel.

Helaas kun je je hier niet meer mee bemoeien...
Iets Vinden?


XOOX.NL Google

laatste 10 bemoeials

Barbara.Kloosterman (Afvallen met pillen):
Hun belangrijkste voordeel is de eigenschappen die beschermen tegen vochtverlies, zel...

Elbert (ZyXEL Online Poort forwarden):
He Twent, Even een vraagje, ik probeer dit in te stellen voor een ip camera, maar ho...

tracy (Goddelijke Fee):
marjan, zou ik je misschien een paar kleine vragen mogen stellen over deze vrouw ivm ...

Rene (ZyXEL Online Poort forwarden):
@Twent: Deze oplossing heeft Erik uiteindelijk ook gekozen en werkt perfect!

Twent (ZyXEL Online Poort forwarden):
Dit lijkt mij geen goede oplossing omdat de server PC nu via elke willekeurige poort ...

Erik (Ongeloofwaardige X-Files ):
Ik moet hem nog gaan kijken maar dat voorspelt niet veel goeds... Gelukkig is the Wal...

Robert (Ongeloofwaardige X-Files ):
De volgende genaamd "trashman" is al niet veel beter,,,,

Marten (Pozzebokken):
Er is een Duitse versie van de Pozzebokken op de markt verschenen. Die Wabobbels !

Marjan (Goddelijke Fee):
Dit wijf spoort van geen kanten!!! Zij heeft mijn moeder gehersenspoeld. Zieke geest!...

Erik (Het Platenpaleis (BNN)):
Jazeker, heel gaaf! We hebben je gemist Rene!!

categorieen


linktips

Klik voor MashUp video'sKlik voor jouw daghoroscoop

RamStierTweelingenKreeft

LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen

BoogschutterSteenbokWatermanVissenTrek een tarotkaart
Wat heeft de tarot jou
vandaag te bieden? Klik
op de kaart voor jouw
kaart van de dag.


Klik hier voor de buienradarEn hier voor blikseminslagenActieve orkanen vind je hier:

Hulpdiensten afluisteren:
archief

MaDiWoDoVrZaZo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31