Vandaag heb ik weer eens meegedaan aan een spelletje op de radio (Radio Oost), dat was alweer een tijdje geleden. Ik ben nu 40 jaar maar nog steeds net zo zenuwachtig als 20 jaar geleden, ook al heb ik zelf jaren lang radio gemaakt. Vroegaah heb ik eigenlijk best veel prijzen gewonnen...

Toen ik nog op school zat had ik blijkbaar teveel vrije tijd. Ik zat vaak van radiostation naar radiostation te zappen, als er maar een spelletje op was dan bleef ik hangen en probeerde ik mee te doen. Zo kon het zijn dat ik het ene moment op Radio 3 te horen was en 10 minuten later op Radio 10 gold. Natuurlijk won ik niet altijd maar dat vond ik ook niet erg. Het ging ook om de kick. Het ging zelfs zo ver dat ik alleen nog maar meedeed met de spelletjes waar ook echt iets van waarde te winnen was. En als ik dan niet meer mocht meedoen omdat ik al te vaak had meegespeeld deed ik gerust onder een andere naam en adres van vrienden mee.

Enkele prijzen die ik heb gewonnen:
 • voor 1000 Euro aan cd's
 • de complete serie Dance Classics op cd
 • een vakantie naar Malaga
 • een weekendje Parijs
 • naar de MTV Video Music Awards in Los Angeles (weliswaar niet op de radio maar bij het Veronica magazine)
 • een Minidisk recorder
 • een CD-Walkman
 • een draagbare TV
 • contant geld
 • heel veel cd's
 • heel veel concertkaartjes

Hieronder heb ik een aantal fragmenten neergezet, dit is slechts een topje van de ijsberg, ik had tenslotte niet altijd een cassetterecorder klaarstaan. Ik heb uitgerekend dat ik van 1986 tot ongeveer 1994 voor zo'n 40.000 gulden aan prijzen heb gewonnen! mijn ouders hebben nu nog nachtmerries van de hoge telefoonrekening die ze keer op keer kregen.

Vandaag bij Marisa Heutink:


(klik voor meer...)
Iets Vinden?


XOOX.NL Google

laatste 10 bemoeials

Barbara.Kloosterman (Afvallen met pillen):
Hun belangrijkste voordeel is de eigenschappen die beschermen tegen vochtverlies, zel...

Elbert (ZyXEL Online Poort forwarden):
He Twent, Even een vraagje, ik probeer dit in te stellen voor een ip camera, maar ho...

tracy (Goddelijke Fee):
marjan, zou ik je misschien een paar kleine vragen mogen stellen over deze vrouw ivm ...

Rene (ZyXEL Online Poort forwarden):
@Twent: Deze oplossing heeft Erik uiteindelijk ook gekozen en werkt perfect!

Twent (ZyXEL Online Poort forwarden):
Dit lijkt mij geen goede oplossing omdat de server PC nu via elke willekeurige poort ...

Erik (Ongeloofwaardige X-Files ):
Ik moet hem nog gaan kijken maar dat voorspelt niet veel goeds... Gelukkig is the Wal...

Robert (Ongeloofwaardige X-Files ):
De volgende genaamd "trashman" is al niet veel beter,,,,

Marten (Pozzebokken):
Er is een Duitse versie van de Pozzebokken op de markt verschenen. Die Wabobbels !

Marjan (Goddelijke Fee):
Dit wijf spoort van geen kanten!!! Zij heeft mijn moeder gehersenspoeld. Zieke geest!...

Erik (Het Platenpaleis (BNN)):
Jazeker, heel gaaf! We hebben je gemist Rene!!

categorieen


linktips

Klik voor MashUp video'sKlik voor jouw daghoroscoop

RamStierTweelingenKreeft

LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen

BoogschutterSteenbokWatermanVissenTrek een tarotkaart
Wat heeft de tarot jou
vandaag te bieden? Klik
op de kaart voor jouw
kaart van de dag.


Klik hier voor de buienradarEn hier voor blikseminslagenActieve orkanen vind je hier:

Hulpdiensten afluisteren:
archief

MaDiWoDoVrZaZo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31