Klik voor groterGisteren gezien: Fright Night (2011) in 3D. Dit is de remake van de oorspronkelijke versie uit 1985 die duidelijk aan een opfris- ser toe was! En dat heeft regisseur Craig Gillespie goed begre- pen. Veel van het orginieel is in tact gebleven en de film is met succes verplaatst naar 2011! Natuurlijk zijn de special effects prima en niet meer te vergelijken met het origineel. Het verhaal bouwt zich snel en spannend op als een nieuwe buurman zijn intrede doet in een kleine buitenwijk van Las Vegas. De locatie
is goed gevonden, temeer er in Las Vegas een spectaculaire show van Vapierenjager Peter Vincent loopt. Deze geweldige
rol van David Tennant verdient een extra vermelding: Zijn entree is werkelijk super grappig en doet een beetje denken aan Jack Sparrow, maar dan nog een beetje lomper! Tussen alle enge momenten door spat de humor er vanaf wat nergens afbreuk doet aan alle spanning. De buurman bijt de ene na de andere in zijn of haar nek en verza- melt zijn slachtoffers in zijn huis. Jammer dat hoofdpersoon Charley eerst niet naar zijn beste vriend luistert als hij vertelt over zijn onderzoek naar de buurman en dat hij er zeker van is dat hij een vampier is. Snel wordt duidelijk hoezeer hij gelijk had, maar dan is het voor hem al te laat. Dan begint het kat en muis spel want de charmante buurman heeft
het voorzien op zijn nieuwsgierige buurjongen, maar nog veel meer op zijn moeder en het
"rijpe" vriendinntje van Charley! Zij geloven op hun buurt Charley aanvankelijk niet maar als de buurman hun huis binnen wil dringen en als dat niet lukt, de boel laat ontploffen, wordt ook voor hen duidelijk dat het niet pluis is. Een zeer spannende achtervolging met
de auto volgt. Charley vraagt hulp van Peter Vincent die eerst weigert maar later hulp komt bieden. Hij blijkt nog wat af te rekenen te hebben met deze Vampier. En als ook de vriendin van Charley ten prooi valt aan de buurman, gaan alle remmen los om de vampier te doden. Een spannende ontknoping volgt! En dat allemaal in 3D wat zorgt voor nóg meer spanning en effect! Een film die je gezien moet hebben als je een beetje tegen horror kunt, want de heerlijke humor maakt het tot een zeer amusante 2 uur film kijken! Bekijk hier de Trailer.
Iets Vinden?


XOOX.NL Google

laatste 10 bemoeials

Barbara.Kloosterman (Afvallen met pillen):
Hun belangrijkste voordeel is de eigenschappen die beschermen tegen vochtverlies, zel...

Elbert (ZyXEL Online Poort forwarden):
He Twent, Even een vraagje, ik probeer dit in te stellen voor een ip camera, maar ho...

tracy (Goddelijke Fee):
marjan, zou ik je misschien een paar kleine vragen mogen stellen over deze vrouw ivm ...

Rene (ZyXEL Online Poort forwarden):
@Twent: Deze oplossing heeft Erik uiteindelijk ook gekozen en werkt perfect!

Twent (ZyXEL Online Poort forwarden):
Dit lijkt mij geen goede oplossing omdat de server PC nu via elke willekeurige poort ...

Erik (Ongeloofwaardige X-Files ):
Ik moet hem nog gaan kijken maar dat voorspelt niet veel goeds... Gelukkig is the Wal...

Robert (Ongeloofwaardige X-Files ):
De volgende genaamd "trashman" is al niet veel beter,,,,

Marten (Pozzebokken):
Er is een Duitse versie van de Pozzebokken op de markt verschenen. Die Wabobbels !

Marjan (Goddelijke Fee):
Dit wijf spoort van geen kanten!!! Zij heeft mijn moeder gehersenspoeld. Zieke geest!...

Erik (Het Platenpaleis (BNN)):
Jazeker, heel gaaf! We hebben je gemist Rene!!

categorieen


linktips

Klik voor MashUp video'sKlik voor jouw daghoroscoop

RamStierTweelingenKreeft

LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen

BoogschutterSteenbokWatermanVissenTrek een tarotkaart
Wat heeft de tarot jou
vandaag te bieden? Klik
op de kaart voor jouw
kaart van de dag.


Klik hier voor de buienradarEn hier voor blikseminslagenActieve orkanen vind je hier:

Hulpdiensten afluisteren:
archief

MaDiWoDoVrZaZo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31