Klik voor groter

Gisteravond in de Ziggo Dome zagen wij Madonna op niet al te grote afstand optreden. Buiten liepen de in wit gekleedde mensen voor Sensation White en de fans van Madonna, goed herkenbaar door elkaar. Fans van De Dijk, die dezelfde avond in de Heineken Music Hall zou optreden, kon ik niet onderscheiden. Na een overheerlijke wok maaltijd gingen we richting de Ziggo Dome waar de liefhebbers van een staanplaats waarschijnlijk al uren in
de rij stonden. Eenmaal binnen de confrontatie met het gloednieuwe gebouw & faciliteiten. Allemaal prachtig, dat schepte verwachtingen! En toen begon het lange wachten; eerst op Martin Solveig, de DJ die ons een warming up zou geven. Hij begon veel later dan gedacht maar hij kreeg de zaal wel in beweging met vette muziek! Daarna wéér wachten, deze keer op de diva zelf. Pas even na 22:00 uur startte het spektakel dat 2 uur zou gaan duren. De eerste 10 minuten werden we letterlijk weggeblazen! Wát een geweldige visuele sensatie, je wist niet waar je kijken moest. Overal gebeurde wel wat! En het geluid: Superhard! En helaas vond ik dat toch wel de grote min van de avond. Delen van het optreden was het geluid té veel overstuurd en werd het één brij; een soep van geluid. Op onze plaats, want mogelijk klonk het elders in de zaal wél goed. Mijn oren konden het amper aan, en dat lag toch écht niet aan de af en toe wat zwak zingende Queen of Pop! Nee, zij deed haar best.
Zij dook deze 2 uur durende videoclip in, want daar leek het wel op. De show raasde in
vlot tempo aan ons voorbij waar er weinig momenten waren waarop de zaal zich kon laten horen. Hierdoor had Madonna ook niet héél veel contact met haar publiek, op enkele (ingeplande) momenten na. Nadat Madonna haar ingestudeerde pleidooi hield over haar verzet tegen bevooroordeeldheid, dat iedereen gelijk is: homo, gehandicapt, etc, ging ze even de mist in. Ze sprak tegen het publiek in de Golden Triangle (een driehoek vlak voor en naast het podium, waarvoor de hoofdprijs wordt betaald) en noemde hen "haar speciale fans." De zaal kwam in opstand: publiek schreeuwde en riep "boe" richting Madonna! Kijk maar naar deze clip waar (op 42 seconden) de zaal in verzet gaat! Maar hey, wát een show! Een grande opening, prachtig! Dan een bloederig, agressief stuk met het nummer Gang Bang. Verder een bijna onherkenbare versie van Like A Virgin en na een korte verwijzing naar Lady GaGa volgde het opzwepende Give Me All Your Lovin' waarbij de drummers zelfs in de lucht hingen! Enkele nummers spraken mij minder aan, maar ik ben dan ook een oudere jongere. Het slotaccoord, met Celebration zette de boel op zijn kop met een gewel- dige zee van licht en kleur! En toen ineens, net voor 00:00 uur, was ze weg. Geen toegift, slechts een korte groet en klaar was de diva. Maar mooi was het, én hard! Héél hard! De MDNA World Tour is een spektakel! Kijk hier voor mijn zelfgemaakte filmpjes & have fun!
Iets Vinden?


XOOX.NL Google

laatste 10 bemoeials

Barbara.Kloosterman (Afvallen met pillen):
Hun belangrijkste voordeel is de eigenschappen die beschermen tegen vochtverlies, zel...

Elbert (ZyXEL Online Poort forwarden):
He Twent, Even een vraagje, ik probeer dit in te stellen voor een ip camera, maar ho...

tracy (Goddelijke Fee):
marjan, zou ik je misschien een paar kleine vragen mogen stellen over deze vrouw ivm ...

Rene (ZyXEL Online Poort forwarden):
@Twent: Deze oplossing heeft Erik uiteindelijk ook gekozen en werkt perfect!

Twent (ZyXEL Online Poort forwarden):
Dit lijkt mij geen goede oplossing omdat de server PC nu via elke willekeurige poort ...

Erik (Ongeloofwaardige X-Files ):
Ik moet hem nog gaan kijken maar dat voorspelt niet veel goeds... Gelukkig is the Wal...

Robert (Ongeloofwaardige X-Files ):
De volgende genaamd "trashman" is al niet veel beter,,,,

Marten (Pozzebokken):
Er is een Duitse versie van de Pozzebokken op de markt verschenen. Die Wabobbels !

Marjan (Goddelijke Fee):
Dit wijf spoort van geen kanten!!! Zij heeft mijn moeder gehersenspoeld. Zieke geest!...

Erik (Het Platenpaleis (BNN)):
Jazeker, heel gaaf! We hebben je gemist Rene!!

categorieen


linktips

Klik voor MashUp video's



Klik voor jouw daghoroscoop

RamStierTweelingenKreeft

LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen

BoogschutterSteenbokWatermanVissen



Trek een tarotkaart
Wat heeft de tarot jou
vandaag te bieden? Klik
op de kaart voor jouw
kaart van de dag.






Klik hier voor de buienradar



En hier voor blikseminslagen



Actieve orkanen vind je hier:





Hulpdiensten afluisteren:




archief

MaDiWoDoVrZaZo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31