René & Erik wensen alle bezoekers van XOOX een heel goed 2012 !!

Gelukkig Nieuwjaar!!

En het vuurwerk was prachtig!

René & Erik wensen alle bezoekers van XOOX een heel goed 2011 !!

Gelukkig Nieuwjaar!!

Mooi hè, die nieuwe layout!


Afgelopen nacht hebben René en ik tot ver na 04:00 uur gewerkt aan een nieuwe layout voor XOOX.NL. We zijn erg tevreden en zodra in de loop van deze week alle pagina's zijn aange- past in de nieuwe stijl, zal XOOX.NL voorlopig weer in een fris en gloednieuw jasje zitten! Doordat er zoveel mogelijk gebruik is gemaakt van kleine afbeeldingsbestanden zal de site in de nieuwe layout een stuk sneller laden. Nog even geduld dus, maar dan heb je ook wat!
Klik voor groter

Zoals je ziet is het maar een 1 april grap... Alhoewel?? Misschien is het helemaal nog niet zo gek om een dating-site te beginnen... Je schijnt er goed geld mee te kunnen verdienen. Zou jij het wat vinden als XOOX naast de Weblog en Muziek Quizz ook een Dating-site zou beginnen? Een goed idee? Goede 1 april grap? Laat het ons weten via de Poll of reageer!

Hier onze promo voor XOOX Dating:


Uitslag Poll:
Wat nu... met Sander V ??


Het is duidelijk dat de stemmers het liefst de beschikking hadden over de doodstraf als maatregel tegen deze ontspoorde politieman. Helaas voorziet ons Rechtssysteem niet in deze optie en lijkt het erop dat er een fikse gevangenisstraf & TBS zal worden geëist. De berichten over zijn persoonlijkheid, beschadigingen in het verleden en extreme seksuele gedrag hebben eigenlijk ongewild materiaal gegeven om de TBS maatregel erbij te halen. Jammer! Ik ben zelf óók van mening dat zo'n dure behandeling voor deze man verspilling is en dat levenslang nu ook maar eens écht levenslang moet zijn! Laten we hopen dat hier recht zal worden gedaan! Dank voor het uitbrengen van je stem. Een nieuwe poll staat er!
Uitslag Poll:
Wat vond jij van Avatar ?

Gelukkig wordt mijn mening ruimschoots gedeeld: Avatar móet je gezien hebben! Ben je nog niet gegaan? Wacht niet op de DVD maar ga hem zien in 3D... Echt geweldig!
Ja, het mag nog steeds... iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar! Zoals intussen duidelijk is heb- ben René en ik nog niet voor een "nieuw jasje" ge- zorgd voor onze weblog. In de loop van 2010 zal dit echter alsnog gaan gebeuren. Veel bezigheden zor- gen ervoor dat xoox niet dagelijks meer wordt voor- zien van nieuwe berichten, maar we gaan natuurlijk door met bloggen, ook in 2010. Ons 6e weblogjaar op rij! En nu ga ik weer even terug naar de Wii, want ik ben begonnen aan een ware afvalrace! Laturrrs!

Uitslag Poll:
Afluisteren van hulpdiensten...


Vroegâh... toen zaten mensen met een échte scanner in de huiskamer, af te luisteren wat de politie aan het doen was. Daarvoor had je kristallen nodig voor de frequenties waarop je kon ontvangen. Best spannend, zeker als je een geheime zender had en bang was voor de Radio Contrôle Dienst (RCD) die je uit de lucht kon komen halen met assistentie van de sterke arm. Maar tegenswoordigs kun je alles via internet in je huiskamer krijgen, zo ook
de communicatie tussen de hulpdiensten via het P2000 systeem. Via deze site kun je zelfs per regio in beeld zien wat er aan de hand is. Best handig als je een sirene in je omgeving hoort; even kijken en je weet waar de brandweer of ambulance naartoe onderweg is. Vol- gens onze poll vindt de meerderheid het leuk en spannend, maar wist een behoorlijk deel niet dat het mogelijk was. Persoonlijk kijk ik er regelmatig even op, zeker als ik iets in de buurt hoor langsrijden! Via XOOX.NL kun je nu via een link op onze voorpagina (in de kolom met horoscoop, ed.) naar een online scanner. Dank voor het stemmen en veel plezier!
Uitslag Poll:
Wat is/zijn jouw favo spelcomputer(s) ?


Wat een verrassende uitslag! De meerderheid speelt het liefst hun game op de eigen PC! Dat had ik niet verwacht. De DS lite en DSi zijn zéér populair en terecht. Het is een perfecte kleine spelcomputer met volwassen mogelijk- heden. En zo'n touch-screen geeft er een extra dimensie aan. Dan zijn er nog een heleboel andere spelcomputers waarvan de aloude Play Station 2 nog wel het meest populair blijkt te zijn! Ook wel een verrassing eigenlijk. Zelf ben ik blijkbaar zéér gemiddeld als ik de uitslag zo bekijk; hier in huis liggen twee DSlite-jes, een PS2 en natuurlijk enkele PC's. De PC gebruiken we weinig voor echte games maar wel voor online games via spelletjes.nl etc. De laatste tijd speel ik steeds vaker op de DS. Best leuk!
Iets Vinden?


XOOX.NL Google

laatste 10 bemoeials

Barbara.Kloosterman (Afvallen met pillen):
Hun belangrijkste voordeel is de eigenschappen die beschermen tegen vochtverlies, zel...

Elbert (ZyXEL Online Poort forwarden):
He Twent, Even een vraagje, ik probeer dit in te stellen voor een ip camera, maar ho...

tracy (Goddelijke Fee):
marjan, zou ik je misschien een paar kleine vragen mogen stellen over deze vrouw ivm ...

Rene (ZyXEL Online Poort forwarden):
@Twent: Deze oplossing heeft Erik uiteindelijk ook gekozen en werkt perfect!

Twent (ZyXEL Online Poort forwarden):
Dit lijkt mij geen goede oplossing omdat de server PC nu via elke willekeurige poort ...

Erik (Ongeloofwaardige X-Files ):
Ik moet hem nog gaan kijken maar dat voorspelt niet veel goeds... Gelukkig is the Wal...

Robert (Ongeloofwaardige X-Files ):
De volgende genaamd "trashman" is al niet veel beter,,,,

Marten (Pozzebokken):
Er is een Duitse versie van de Pozzebokken op de markt verschenen. Die Wabobbels !

Marjan (Goddelijke Fee):
Dit wijf spoort van geen kanten!!! Zij heeft mijn moeder gehersenspoeld. Zieke geest!...

Erik (Het Platenpaleis (BNN)):
Jazeker, heel gaaf! We hebben je gemist Rene!!

categorieen


linktips

Klik voor MashUp video's



Klik voor jouw daghoroscoop

RamStierTweelingenKreeft

LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen

BoogschutterSteenbokWatermanVissen



Trek een tarotkaart
Wat heeft de tarot jou
vandaag te bieden? Klik
op de kaart voor jouw
kaart van de dag.






Klik hier voor de buienradar



En hier voor blikseminslagen



Actieve orkanen vind je hier:





Hulpdiensten afluisteren:




archief

MaDiWoDoVrZaZo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31